Overslaan en naar de inhoud gaan

Kelder en garage

Kelders in beton

Droom je van een tweede huiskamer, atelier of eigen fitnessruimte? Ga ervoor met een betonnen kelder!

Budgetvriendelijk, gemakkelijk te realiseren en kostenbesparend als isolerende buffer tussen woning en bodem. Een kelder in beton is de perfecte manier om de bruikbare ruimte van je nieuwe woning te vergroten. Richt hem in als bureau, fitnesszaal, hobbykamer of extra leefruimte. Of voor je uitgebreide wijncollectie. Interessant weetje: een woning met kelder heeft een reële hogere verkoopwaarde. Zo is de relatieve meerkost zeker de moeite waard.

Een betonnen kelder dient daarnaast als een extra stevige fundering voor je huis. Ter plaatse gestort of als betonnen metselblokken. Derde optie: geprefabriceerd beton, zowel voor bestaande als nieuwe woningen. Beschikbaar in verschillende maten en kant-en-klaar of semi-prefab geleverd. Aan jou de keuze. Honderden gezinnen gingen jou al voor. Waar wacht je nog op?

Garages in beton

Draag zorg voor je auto en kies voor beton. Met een budgetvriendelijke garage in geprefabriceerd beton. Wanden, vloerplaat, dakplaat… Je garage bestaat uit één robuust geheel uitgevoerd in gewapend trilbeton met metalen bekisting. Een venster, een laterale poort of automatische poortopening? Alles is mogelijk.

Een garage in beton is robuust, oerdegelijk en wordt in recordtijd geleverd. Een speciaal uitgeruste vrachtwagen komt de betonnen garage bij jouw thuis installeren. Handig en snel!

Andere nuttige tips & tricks vind je hier.