Overslaan en naar de inhoud gaan

Muren en plafonds

De tijd waarin beton zich als ruw materiaal verborg achter andere afwerkingen, behoort voorgoed tot het verleden. Beton maakt zijn blijde intrede in het interieur en je zal het geweten hebben!

Muren en plafonds in sierbeton kan iedereen bekoren: gepolierd en zachtaardig, ruw en onbezonnen, zinspelend op houtmotief…Voor ieder wat wils. Het sierbeton wordt ter plaatse gegoten en laat jou de vrije keuze. De enige beperking… is jouw verbeelding!

Sierbeton is perfect te combineren met andere materialen, maar staat zeker ook alleen zijn mannetje. Op vlak van afwerkingsmogelijkheden komt sierbeton zelfs met ruime voorsprong als eerste over de streep. Muren en plafonds in sierbeton tonen niet enkel stijlvol, ze zijn robuust, vuurbestendig en bieden een optimaal akoestisch én thermisch comfort. Zo beperkt sierbeton de temperatuurschommelingen tot een minimum. Voor een aangename, huiselijke sfeer het hele jaar lang.

Nog niet overtuigd? Wat dacht je dan van de geringe bouwtijd? Je muur of plafond staat recht in no time en dat scheelt ook in de kosten. Kortom: met sierbeton niets dan voordelen!

Meer weten over andere afwerkingen met beton? Lees er hier alles over.