Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinaanleg

Til je tuin naar een hoger niveau. Hoe? Met beton natuurlijk!

Beton is het duurzame bouwmateriaal dat inspireert! Met beton als stijlvol afwerkingsmateriaal kan je werkelijk alle kanten uit. Zeker in je tuin! Dat heeft de betere tuinarchitect alvast goed begrepen. Want beton creëert een elegante dialoog tussen natuur en industrie, tussen vloeiend en strak. Beton geeft jouw tuin een eigen karakter.

In vele Belgische tuinen zie je reeds een afwerking met beton terug. Van terrassen, stoepranden, schuttingen en omheiningen tot beplantingen, vijvers en randen van zwembaden. Ter plaatse gegoten of geprefabriceerd in het atelier. Beton verenigt nut en esthetiek en laat je tuin leven. Of je nu op zoek bent naar een klassieke stijl in je tuin, een hedendaags ontwerp of de zuiderse toer op wil: met beton is alles mogelijk!

Ga in creatieve overdrive en laat je verleiden door flexibel printbeton. Met behulp van een mal wordt het gewenste motief in het betonoppervlak gedrukt. Voor een unieke vorm en reliëf in beton. Resultaat? Een mooi, esthetisch geheel met kenmerken van natuurlijke materialen zoals steen of hout.

Je wil een verzorgde, elegante tuin maar hebt geen tijd voor het tijdrovende onderhoud? Dan is beton the way to go! Met beton blijft jouw tuin immers schimmelvrij. Verlies geen tijd met schrobben en poetsen, maar geniet van de mooie dingen in het leven.

Meer weten over beton? Laat je verrassen door de eindeloze toepassingen van beton in en rond jouw huis!